Randy

Adelmas Caa-Allepo I Scooba


SKL/FKC reg:  ER52074/16

UKC reg:  P792-310

AKC reg:  RN29573601


Randy synt. 27 touko 2015, väri valkomusta + tan

Randy born 27 may 2015, white black and tanRandy asuu sijoituskodissaan Sirpan ja Vesan hellässä huomassa.


Kiitos Sanna ja Pirkko tästä sydämensulattajasta!


"Randy on reipas ja seurallinen poika. Randy on aina siellä missä perheen ihmisetkin ovat, ollaan sitä sitten sohvalla katsomassa tv:tä, ruokaa laittamassa tai kitaralla soittelemassa. Yleensä Randy käpertyy syliin tai muuten mahdollisimman lähelle, ja vielä mukavampi on köllötellä jos saa samalla kääriytyä fleece-peittoon.
Randy on innokas tutustumaan vierailijoihin ja tykkää silittelijöistä. Myös muut koirat kiinnostavat kovasti ja kivaa on, jos ryhtyvät leikkiin mukaan.
Randy tykkää kovasti ruuasta ja tämä perheen "Uuno Turhapuro" havahtuukin aina unestaan ja rientää keittiöön, kun joku avaa jääkaapin oven. Eihän sitä koskaan tiedä, jos vaikka sillä kertaa sieltä jotain saisi... Randy ei nirsoile, vaan kaikki ruuat ja herkut maistuu, ja kuppi syödään aina tyhjäksi.
Ulkoillessa Randy tykkää nuuskutella tien varsia, ja koirapuistossa on hienoa kun saa juosta oikein lujaa. Kotiin on kuitenkin kiva tulla, ja kotimatka sujuukin yleensä rivakammin kuin menomatka...
Randy on fiksu ja ihana, kertakaikkiaan rakastettava nakupoika."
-Sirpa-
 

"Randy is a brisk and social boy. Randy is always there where his family is , wether it is on the sofa watching TV, cooking or playing  guitar.  Randy curls up onto your lap as close as possible, and  it's even nicer if he can wrap himself into a  fleece blanket.
Randy is eager to meet new people and he likes everybody whom is willing to pet him. Other dogs are very interesting too, and he loves them more, if they play with him.
Randy likes food alot, and he truly is familys true food-lover ; he even wakes up from his sleep and flies in to the kitchen when someone opens the refrigerator door. You never know, if there is something good that has his name written on it... Randy does not pick his food; all foods and treats are delicious, and his cup is always licked clean.
Outside Randy likes to sniff around roadsides, and the greatest thing ever is, when he gets to run around really fast in a dog park. However, it's always nice to go back home, and the walk back usually seems to happen faster than leaving from home. 
Randy is a smart and wonderful, absolutely lovable naked boy."

-Sirpa-

Tests:


  • eyes:
  • heart:
  • knees:
  • other:
    • --