Freya

Caa-allepo Iris Pegasi


SKL reg:  ER25858/17

UKC reg: A794,234

AKC reg: RN29573501


Freya synt.21. helmi 2015, väri brindle

Freya born 21. feb 2015, color brindleFreya on sijoitettu Sannan ja Nicon rakastavaan kotiin.


Kiitos  Sanna Tuovinen yhteistyöstä!


 
"Freya on aina iloinen, rakastaa ihmisiä ja on innokas oppimaan uusia asioita. Siitä asti kun on ollut pieni pentu hän on ollut iloinen pentu, koko ajan. Hän ei koskaan itkenyt kun hän tuli uuteen kotiin, tai kun lähdettiin töihin ja hän jäi kotiin. Hän on hyvin luottavainen ja itsenäinen, mutta silti hän itkee kun lelu on tippunut lattialle ja hän istuu sohvalla eikä hän ylety leluun, vaikka hän osaa hyppiä sohvalle. Hän on pikkumaisen prinsessamainen kun hän puuskuttaa ja houhottaa jos sanotaan hänelle "ei", tai siiretään hänet sohvalla pois meidän paikasta. 
Hän rakastaa hänen pehmolelujansa; hän leikkii, nukkuu, heittää niitä ympäri, mutta ei ikinä revi niitä, ne ovat hänen ystäviänsä. Freya ei ole koskaan ollut semmonen, joka kaivautuu peittojen alle, mutta hän vihaa tuulta ja sadetta niin että painautuu talon seinää vasten eikä liiku sieltä pois. Hän on hyvin innokas oppimaan ja on hyvin utelias mitä tapahtuu hänen maailmassa."
-Sanna
 
"Freya is always happy, loves people and is excited to learn new stuff. Ever since she was a small puppy she's been a happy pup, all the time. She never cried when she came to her new home, nor did she cry when we left for work. She isn't shy for new people, she loves everyone . She's very confident and independent, although she'll cry when dropping a toy off the sofa and she can't reach it, even though she can jump up and down the sofa. She's a bit of a princess, with her huffs and puffs whenever we tell her "no" or we move her from our spot on the sofa. 
She loves her stuffed animals, playing, sleeping with them, throwing them around, but she never rips them apart, they're like her friends. She's never been much of a burrower of blankets, but she hates the wind and rain and will press against the house refusing to move if it's bad weather outside. She's very eager to learn and curious about what's happening around her."
-Sanna
 

Tests:


 • OK 04.12.2018
 • heart: OK 04.12.2018
 • knees: 0/0 04.12.2018
 • other:
  • PLL: G/G normal (by parents)
 • back:
  • VA1 (grade 1, mild), number: 1
  • SP0 (clear)
  • LTV4 (6 or 8 lumbar vertebrae)